Go to top

Velkommen til å søke jobb gjennom oss!

Vi jobber med annonserte stillinger og søker aktivt i markedet etter kandidater med relevant kompetanse for våre oppdragsgivere. Ved å registrere deg i vår CV-base får du mulighet til å søke på flere stillinger som er utlyst gjennom oss, og du vil være synlig for våre rådgivere som er involvert i rekrutteringsprosesser vi har på vegne av våre oppdragsgivere. Du kan enkelt laste opp et dokument/CV eller bruke LinkedIn profilen din for å registrere kompetanse og erfaring første gang. Når du logger deg inn på din profil i vårt system vil du måtte aksepterer våre vilkår for personvern, brukervilkår og informasjonskapsler.

Dine personopplysninger, CV og søknadsdata vil kun bli benyttet i forbindelse med rekruttering til stillinger hos oss. Vi kan dele din informasjon med våre rådgivere som er involvert i rekruttering og tredjeparter som bistår oss i rekrutteringsprosessen. Som en del av rekrutteringsprosessen kan det bli gjennomført bakgrunnssjekk av dine CV-opplysninger etter nærmere avtale med deg.

Vi oppfordrer deg til å oppdatere dine opplysninger og CV med jevne mellomrom. Du kan selv slette dine opplysninger når som helst, dersom om du ikke lenger ønsker å være tilknyttet vår CV-base. Personvern er noe vi verdsetter høyt, og vi ønsker ikke å lagre dine personopplysninger lengre enn vi har behov for. Vi beholder CV og informasjon du har gitt inntil søknadsprosessen er fullført og i en påfølgende periode så lenge vi anser dine opplysninger som relevant for oss, men under ingen omstendigheter lenger enn 12 måneder uten at du selv bekrefter dette.

Kvikkere Hoder AS er behandlingsansvarlig for CV- og rekrutteringsdatabasen, Recruitment Manager AS er databehandler. Alle opplysninger i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til Personopplysningsloven / EU-direktiv 95/46/EU i det landet rekrutteringen finner sted.
Har du spørsmål knyttet til en stillingsutlysning eller en konkret søknadsprosess, kan du henvende deg til kontaktpersoner oppgitt i den enkelte stillingsutlysning.

Har du spørsmål om bruk av dine personopplysninger, eller om du ønsker å bli slettet fra våre datasystemer, kan du kontakte oss på e-post: hei@kvikkerehoder.no

Velkommen som søker!

    • Lillestrøm
    • +47 917 41 454
    • hei@kvikkerehoder.no

    Ta kontakt hvis du har utfordringer eller spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å finne gode løsninger tilpasset dine behov.